Nomad HashiCorp x SUE Cloud & IT

Wat is Nomad HashiCorp?

Nomad is een eenvoudig en flexibel werklastorkestratiesysteem van HashiCorp. Het is ontworpen om native implementaties in meerdere datacenters en meerdere regio’s aan te kunnen en is cloud-agnostisch. Dit maakt het een ideale oplossing voor organisaties van elke omvang die de levenscyclus van hun applicaties op een serverpark moeten beheren.

Wat biedt Nomad HashiCorp?

Met Nomad kan je snel en eenvoudig applicaties implementeren op elke infrastructuur zonder je zorgen te hoeven maken over de onderliggende complexiteit. Het biedt een eenvoudige maar krachtige interface waarmee je jouw applicaties en bronnen op een geautomatiseerde manier kunt beheren. Bovendien biedt Nomad verschillende voordelen, waaronder:

  • Verhoogde efficiëntie en flexibiliteit: met Nomad kan je snel nieuwe applicaties en services lanceren om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen. Door deze grotere flexibiliteit kan je sneller en efficiënter inspelen op veranderingen in de markt.
  • Schaalbaarheid en veerkracht: Nomad is vanaf het begin gebouwd voor schaal. Het kan gemakkelijk grote aantallen containers en instances aan, waardoor jouw applicaties altijd beschikbaar blijven. Bovendien maakt de architectuur van Nomad het bestand tegen storingen en uitval.
  • Kostenbesparingen: door het implementatieproces te automatiseren, kan Nomad jou helpen tijd en geld te besparen op personeelskosten. Het stelt je ook in staat om jouw infrastructuur beter te gebruiken, zodat jouw middelen constant optimaal worden ingezet.
Nomad HashiCorp

Nomad HashiCorp Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Nomad HashiCorp, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Nomad HashiCorp.

Nomad HashiCorp Gratis Demo
Download Whitepaper