Google GKE x SUE Cloud & IT

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist inGoogle GKE.

Google Kubernetes Engine (GKE) is een geweldige manier om jouw applicaties snel en gemakkelijk aan de gang te krijgen. Met GKE kan je de kracht van de infrastructuur van Google gebruiken om jouw container-apps te implementeren, beheren en schalen. Daarnaast biedt GKE verschillende functies en voordelen die jou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw applicatie-ontwikkelingsproces. Enkele van deze kenmerken en voordelen zijn:

  • Automatische taakverdeling en schaling van jouw applicaties op basis van CPU-gebruik of aanvraagsnelheid.
  • Fouttolerantie door jouw toepassingen te repliceren over meerdere knooppunten in het cluster.
  • Eenvoudige upgrades en rollbacks van jouw applicaties door het gebruik van onveranderlijke containers.
  • Veilige omgeving met op rollen gebaseerd toegangscontrole en HTTPS-verkeersversleuteling.

SUE biedt verschillende functies en voordelen die jou kan helpen bij het optimaliseren van jouw applicatie-ontwikkelingsproces.

Google GKE Gratis Demo
Google GKE

Google GKE Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Google GKE, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Download Whitepaper