Kubernetes

K8S Kubernetes is een open-source-systeem voor het automatiseren van de implementatie, schaal- en management van containers. Het is gemaakt door Google en wordt momenteel onderhouden door de Cloud Native Computing Foundation. K8S Kubernetes is de standaard geworden voor containerorkestratie en wordt gebruikt door veel van de grootste organisaties ter wereld.

Het primaire voordeel van Kubernetes is het vermogen om de implementatie en het schalen van applicaties te automatiseren. Kubernetes kan jouw applicatie automatisch omhoog of omlaag schalen op basis van de vraag, zodat jij altijd de nodige bronnen hebt. Kubernetes kan ook automatisch nieuwe versies van jouw applicatie implementeren zonder downtime. Hiermee kan je snel en gemakkelijk nieuwe functies en fixes uitrollen.

K8S Kubernetes biedt ook verschillende andere voordelen, waaronder:

  • Hoge beschikbaarheid: Kubernetes zorgt ervoor dat jouw applicatie altijd actief is, zelfs als een knooppunt faalt.
  • Fouttolerantie: als een pod of knooppunt faalt, zal Kubernetes deze automatisch opnieuw opstarten.
  • Eenvoudige integratie met cloudproviders: Kubernetes kan worden uitgevoerd op verschillende cloudproviders, waaronder AWS, Azure, GCP en meer.
  • Rich API’s: Kubernetes biedt een rijke set API’s waarmee je de implementatie- en managementtaken efficiënt kunt automatiseren.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Kubernetes.

Kubernetes

Kubernetes Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Kubernetes, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Kubernetes Gratis Demo
Download Whitepaper