Progress Chef

Progress Chef (beter bekend als Chef) levert open source software voor het implementeren en beheren van grootschalige IT-automatisering in elke omgeving; van hybride cloud tot multicloud. Chef bevat alle middelen die nodig zijn om bedrijfsbrede automatisering uit te rollen. Hierdoor kunnen gebruikers in de hele organisatie samen automatiseringen maken, delen en beheren. De voordelen? Meer snelheid en consistentie, minder handmatig werk en fouten.

Met 25 jaar IT-ervaring en gecertificeerde Chef Open Source experts is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of hands-on ondersteuning bij Chef vraagstukken.

Progress Chef Prijslijst
Spreek een expert
Free Progress Chef White Paper

Gratis Progress Chef white paper

Lees alles wat er te weten valt over Progress Chef, veelvoorkomende uitdagingen en best practices.

Chef biedt alles wat je nodig hebt om krachtige bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, implementeren en beheren. Progress Chef (ook wel Chef genoemd) is een configuratie beheertool geschreven in Ruby en Erlang. Het gebruikt een pure Ruby, domeinspecifieke taal (DSL) om te schrijven.

Ontvang onze Progress Chef Services prijslijst

Benieuwd naar de voordelen en kosten in Progress Chef Enterprise?

Er is zowel een open source-versie als een Chef Enterprise-variant van Chef beschikbaar (Chef Enterprise Automation Stack). Benieuwd naar de verschillen, de voordelen of de kosten?

Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de beste prijzen. We delen ze graag met je, dus aarzel niet om contact op te nemen!