SUE » Oplossingen » Security

Elevate your Cloud Native Security

Bij Sue vindt u ervaren en gecertificeerde Security professionals die de veiligheid van uw cloud-native omgeving naar het hoogste niveau kunnen tillen.

What We Offer

Elke organisatie heeft andere veiligheidsbehoeften. Hieronder vindt u een greep uit de meest gevraagde security services. Staat uw oplossing er niet bij? Laat het ons weten!

Security Assessment

Laat potentiële ingangen opsporen en ontdek de zwakheden van uw infrastructuur. Onze in-house penetration testers onderzoeken mogelijke aanvalsscenario’s en simuleren cyber attacks om u van gegrond advies te voorzien.

Security Operations Center (SOC) Support

Ervaren experts beantwoorden beveiligingsvraagstukken op technisch en organisatorisch niveau. Voor een geavanceerde veiligheidsaanpak: van technolgoie en procedures tot governance en medewerkers.

Security Information & Event Management (SIEM)

Met behulp van monitoring en logging worden opvallende activiteiten rondom uw systemen en applicaties automatisch gedetecteerd en gerapporteerd. Cruciale informatie voor een actieve security aanpak.

Vulnerability Assessment

Uw IT-omgeving wordt uitgebreid gescand op veelvoorkomende kwetsbaarheden en configuratiefouten. Aansluitend worden de veiligheidsrisico’s ingeschat en aanbevelingen opgesteld.

Auditing & Reporting

Dient uw infrastructuur aan bepaalde certificeringseisen voldoen? Kan uw IT-omgeving een health check gebruiken of bent u op zoek naar een second opinion? Sue heeft ervaren en gecertificeerde experts voor u klaarstaan!

Customized Solutions

Vraagt uw IT-omgeving om security-oplossingen die hier niet staan vermeld? Daag ons uit! Al 25 jaar bouwt, beheert en optimaliseert Sue IT-landschappen. Wij zijn gewend om maatwerk te leveren, en zijn er keigoed in!

Advies nodig? Neem contact op!

Laat het ons gerust weten als je vragen hebt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op Sue HQ voor een bak koffie.