Licentie verschillen OpenTofu vs Terraform

In de snel evoluerende wereld van Infrastructure as Code (IaC) is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de tools waar we op vertrouwen. Onze aankomende technische bijeenkomst zal aandacht besteden aan belangrijke veranderingen in de licentiemodellen van Terraform en OpenTofu. Deze sessie is een must voor DevOps-professionals, cloudarchitecten en iedereen die betrokken is bij IaC-ontwikkelingen.

Event details: Tech Talk OpenTofu vs Terraform

Datum:

Donderdag, 2 mei 2024

Tijd:

16:00 – 17:00 TechTalk, 17:30 – 19:00 Dinner & Drinks

Adres:

De Ooyen 9, 4191 PB Geldermalsen

Aankomende Events

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze komende evenementen, of volg ons op onze sociale media.

De laatste cloud-licentie updates

In deze sessie zullen we de recente licentie-updates voor Terraform verkennen en deze vergelijken met het model van OpenTofu. Deze discussie is cruciaal voor iedereen die betrokken is bij het beheren van cloud-infrastructuur, omdat het zal helpen bij het verduidelijken van de verschillen en kenmerken van beide tools.

Wat we tijdens dit evenement zullen behandelen

  • Terraform Licentie-updates: Overzicht van de laatste veranderingen en hun implicaties voor uw cloudprojecten.
  • Vergelijkende Analyse: Diepgaande vergelijking tussen Terraform en OpenTofu, met nadruk op belangrijke kenmerken en verschillen.
  • Besluitvorming: Inzichten in het kiezen van de juiste tool op basis van uw organisatorische behoeften en strategische doelen.
  • Praktijkvoorbeelden: Voorbeelden van hoe bedrijven zowel Terraform als OpenTofu gebruiken in hun cloudomgevingen.
  • Praktische Voordelen: Bespreking van hoe elk platform cloud operations kan optimaliseren, schaalbaarheid kan verbeteren en algemene efficiëntie kan verbeteren.
  • Interactieve Q&A: Een sessie om jouw specifieke vragen en zorgen te behandelen over het gebruik van deze tools in uw infrastructuur.

Reserveer nu jouw plek

Beperkte plaatsen beschikbaar. Leg jouw deelname vandaag nog vast.

Voor eventuele vragen, e-mail ons op: events@sue.nl.

Registratie gesloten

Deze registratie is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom op het hoofdkantoor van SUE voor weer een geweldige tech talk.

Aanmelden Nieuwsbrief

Agenda

Deze discussie (betreft OpenTofu-framework) het  zal je voorzien van de essentiële inzichten die nodig zijn om te navigeren door het steeds veranderende landschap van cloud-infrastructuurtools.

De sessie zal worden afgesloten met een vooruitziende analyse, waardoor je een duidelijker perspectief krijgt op hoe deze tools jouw cloud operations en besluitvormingsproces kunnen optimaliseren.

Na de discussie nodigen we je uit voor een netwerksessie waar je contact kunt leggen met mededeelnemers en de besproken inzichten kunt bespreken. Dit is een uitstekende gelegenheid om je begrip te verdiepen en waardevolle professionele connecties te leggen.