de OneWelcome-reis naar een cloud-native platform

Nog maar een paar jaar geleden leverde OneWelcome (Onegini) software voor on-premises installaties. We zullen uitleggen waarom en hoe ze de beslissing hebben genomen om alleen naar de cloud te gaan en wat dat voor hun bedrijf betekende. Welke invloed had dit op de engineeringpraktijken? Wat is er veranderd in het ontwerpen, bouwen en implementeren van onze software? Hoe evolueerden ze in de loop van de tijd?

Je krijgt een diepgaand inzicht in het huidige platform en hoe ze gebruikmaken van AWS-services, Terraform, Kubernetes, Prometheus, Spring Boot, Helm, Skaffold, CI/CD, GitOps-tools en Serverless om hun cloudomgeving te bouwen en uit te voeren. Wat heeft OneWelcome geleerd (the hard way) en waar willen ze naartoe?

Event: The OneWelcome journey to a cloud-native platform

WANNEER
Thursday, November 15, 2021
16:00 – 17:00 Talk & Demo
17:00 – 19:00 Dinner & Drinks

WAAR:
De Ooyen 9
4191 PB Geldermalsen
The Netherlands

HOE:
In ons HQ experience center.
Volg met (live)streaming.
Samenvatting update achteraf.

The OneWelcome journey to a cloud-native platform

Onze sprekers

Cloud & IT Talks@SUE is geen typische conferentie. Ons publiek heeft hoge verwachtingen van de sprekers, en kennis; het SUE-sprekersteam werkt ruim voor elk evenement met sprekers.

Je krijgt ongeveer 15-30 minuten een showcase met wil-gevormde ideeën. Na afloop is er altijd een moment voor discussies en het aanpakken van praktijksituaties.

Ons belangrijkste doel is om iedereen die zich bij ons aansluit te inspireren, op te leiden en te laten groeien. Blijf dus op de hoogte van het onderwerp van vandaag dat relevant is voor jouw bedrijf, teams en projecten.