Kies NGINX Plus voor Optimale Infrastructuur Performance

NGINX Plus: Pricing & License

Ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor je applicatie-infrastructuur? Kijk dan niet verder dan NGINX Plus. De beste, snelste en meest geavanceerde alles-in-één cloud-native load balancer, reverse proxy, web server, content cache en API gateway.

  • Probeer NGINX Plus Enterprise en ervaar een volledige geladen trial, functies en features, geheel gratis.

  • Verminder de versnippering van infrastructuur met een alles-in-één load balancer, content cache, webserver en WAF-platform.

  • Behaal meer dan 80% kostenbesparingen door middel van een geconsolideerd softwareplatform dat is ontworpen voor automatisering en orchestratie, met alle prestaties en functies die je verwacht.

  • Maak gebruik van exclusieve functies zoals JWT-authenticatie, hoge beschikbaarheid, de NGINX Plus API en geavanceerde gegevens- en API-beveiliging.

Prijslijst & Licenties
NGINX-Plus Demo
NGINX Plus

Vertrouwd door

NGINX Partner Nederland

NGINX Plus biedt meer dan alleen een snelle webserver. Met SUE bieden onze experts onafhankelijk advies en ondersteuning bij het verbeteren van prestaties, betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid voor jouw IT-infrastructuur. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en met aandacht voor jouw bedrijfsdoelstellingen.

NGINX Plus Pricing
NGINX Plus Date Plane

TIP: Probeer ook eens NGINX App Protect uit. Dit biedt jou zekerheid en zorgt voor een moderne aanpak in application security met F5’s marktleidende WAF-technologie. Wij helpen je graag bij de installatie, configuratie of andere behoeften.