Certified Kubernetes Application Developer (CKAD)

Onze gecertificeerde Kubernetes-applicatieontwikkelaars zijn jouw gegarandeerde experts in het ontwerpen, bouwen en implementeren van cloud-native applicaties voor Kubernetes binnen uiteenlopende, complexe eisen. Als je op zoek bent naar een uitstekende partner met gecertificeerde Kubernetes-toepassingsontwikkelaars, maak dan kennis met ons en spreek vandaag nog met een van Kubernetes DevOps specialisten.

Kubernetes Certified Application Developer

Elke Kubernetes Professional heeft ook hands-on ervaring met ontwerpen en implementeren Cloud Native applicaties met Kubernetes. Wat kunt jij verwachten bij het werken met SUE?

  • Onze Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) kan cloud-native applicaties voor Kubernetes ontwerpen, bouwen en implementeren.

  • We definiëren applicatiebronnen en gebruiken Kubernetes-kernprimitieven om schaalbare applicaties te creëren/migreren, configureren, beschikbaar te stellen en te observeren.
  • Experts met kennis van container-runtimes en microservice-architectuur.
  • Expertise met (OCI-compliant) containerimages, toepassen van Cloud Native applicatieconcepten en architecturen, werken met en valideren van Kubernetes-resourcedefinities.

Met een ruim team van gecertificeerde experts zorgen we ervoor dat bedrijfsapplicaties en bedrijfsprocessen naadloos in elkaar overgaan in de cloud.

Kubernetes Application Developer Expert

Onze Certified Kubernetes Application Developer heeft uitgebreide expertise op het gebied van cloud, automatisering, containerisatie, architectuur en DevOps. Deze expertise is getest door middel van professionele certificering en praktijkervaring bij gerenommeerde bedrijven.

Lees meer over onze Certified Kubernetes Application Developer (CKAD). Spreek één van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw toegewijde partnerspecialist in Red Hat.

onze Certified Kubernetes Application Developer (CKAD)is klaar voor jouw uitdagingen

Ontdek de mogelijkheden met SUE & Kubernetes. Neem gewoon contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, project en prijs. Of leer ons kennen, en maak snel een 1-op-1 afspraak en vraag ons gewoon alles. SUE biedt altijd de beste oplossing in jouw volgende stap met AWS,Cloud & IT.

Ontvang Prijslijst
Spreek een expert
Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) hire, prices and services