SUE Klant VidaXL

Ontdek waarom VidaXL zich tot SUE voor een geavanceerde aanpak om echt Cloud Native te worden.

Nu bedrijven groeien in klanten, gebruikers, middelen, gegevens en applicaties, zijn schaalbare en veilige toepassingen in de Cloud nog belangrijker geworden dan voorheen. Bij VidaXL willen ze er zeker van zijn dat ze samenwerken met een partner die hen zal helpen slagen. Daarom zijn zij in zee gegaan met SUE, omdat wij hebben bewezen dat wij hun Cloud Native journey kunnen ondersteunen en omdat wij ervaren professionals in dienst hebben die alles weten over Cloud & IT. Met 100% toewijding om de behoeften van het bedrijf te realiseren.

Resultaat gedreven aan de slag met de Cloud

Bij SUE zetten we ons in om onze klanten te helpen de beste manieren te vinden om hun gegevens en applicaties te beheren. Wij geloven dat, wat jouw behoeften ook zijn, er altijd een oplossing voor je is met Cloud Native technologieën. Lees meer over ons partnerschap met VidaXL, wat het oplevert en hoe we onze beloftes waarmaken, altijd.

Download Businesscase

Ontdek alle voordelen. Advanced Cloud Native Oplossingen. Best Practices.

Download onze business case en ontdek alle voordelen van onze geavanceerde Cloud Native oplossingen en uitstekende diensten. Leer van onze bedrijfsgerichte best practices en hoe jij jouw bedrijf kunt optimaliseren voor de Cloud met een echt Cloud Native Framework.

VidaXL business case with SUE

Vertrouwd door

Wij zijn een toegewijde partner in cloud consultancy en managed services voor gerenommeerde bedrijven.

Textkernel Logo | Textkernel Partner SUE | White Version
Textkernel Logo | Textkernel Partner SUE | White Version
Ontdek ons Cloud Native Framework

Waarom samenwerken met SUE?

Pioneers in Cloud Native
Met onze toegewijde Cloud Experts is SUE de #1 grootste cloud-native business gemeenschap in Europa. Meer weten? Neem gerust contact op.

Een volledige dienstverlening
Onze kennis omvat alle missiekritische componenten. Van DevOps, CI/CD en netwerken tot beveiliging, observeerbaarheid en managed services.

Strategische partnerschappen
Profiteer van onze premium partnerschappen met veelbelovende spelers in het cloud-native ecosysteem zoals Gitlab, Kubernetes en HashiCorp.