SUE Client Textkernel

SUE biedt een uitgebreide reeks oplossingen voor bedrijven die overstappen naar de cloud.

Nu bedrijven groeien in klanten, gebruikers, middelen, gegevens en applicaties, zijn schaalbare en veilige toepassingen in de Cloud nog belangrijker geworden dan voorheen. Bij Textkernel willen ze er zeker van zijn dat ze samenwerken met een partner die hen zal helpen slagen. Daarom zijn zij in zee gegaan met SUE, omdat wij hebben bewezen dat wij hun Cloud Native journey kunnen ondersteunen en omdat wij ervaren professionals in dienst hebben die alles weten over Cloud & IT. Met 100% toewijding om de behoeften van het bedrijf te realiseren.

Meer informatie

Ontdek alle voordelen. Advanced Cloud Native Oplossingen. Best Practices.

Textkernel business case with SUE

Resultaat gedreven aan de slag met de Cloud

Bij SUE zetten we ons in om onze klanten te helpen de beste manieren te vinden om hun gegevens en applicaties te beheren. Wij geloven dat, wat jouw behoeften ook zijn, er altijd een oplossing voor je is met Cloud Native technologieën. Lees meer over ons partnerschap met AWS, wat het oplevert en hoe we onze beloftes waarmaken, altijd.

Klantverhaal textkernel

In 3 weken een business case bouwen om 4 DC’s naar AWS cloud te migreren

Over de klant
Textkernel is de internationale leider in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en Semantic Technology voor het matchen van mensen en banen. Textkernel stelt duizenden wervings- en uitzendbureaus, werkgevers, jobboards, HR-softwareleveranciers en outplacement- en herplaatsingsbureaus wereldwijd in staat om slimmer en effectiever te werken door efficiëntie te creëren in het HR- en wervingsproces.

De uitdaging
Om de jaarlijkse groei en veeleisende zakelijke behoeften te bieden, heeft Textkernel een flexibelere en schaalbare infrastructuuroplossing op basis van de AWS-cloud nodig. Hun huidige co-located, self-hosted infrastructuur verspreid over 4 DC's veroorzaakt te veel technische schulden en wordt te duur in termen van hardware en IT-arbeid. In plaats van de bedrijfsontwikkeling te ondersteunen, besteedt het IT-team te veel tijd aan het onderhoud van de infrastructuur en kan het niet meegroeien met de groeiverwachtingen van het bedrijf. Om de operationele kosten te verlagen en de druk op het team snel en effectief te verminderen, heeft Textkernel gekozen voor het Migration Acceleration Program (MAP) van AWS en ambitieuze doelen gesteld voor de fasen Assessment, Mobilize en Migrate. Dit betekende dat ze een partner nodig hadden die in slechts 3 weken een businesscase kon bouwen en hun migratieprogramma naar een geautomatiseerde en kosteneffectieve AWS-cloudoplossing kon versnellen.

De oplossing
Binnen 3 weken voerde Sue een analyse uit van de huidige architectuur, infrastructuur en applicatieworkloads van Textkernel. Dienovereenkomstig hebben we de optimale grootte berekend voor AWS-instanties (d.w.z. juiste grootte) en toepasselijke kosten voor hosting voornamelijk in de AWS-cloud via Sue's Multistax (Cloud Native Adoption Platform). Onze AWS-cloudspecialisten gaven Textkernel een totaalkostenoverzicht (TCO) van on-prem blijven versus migreren naar de AWS-cloud. Samen met Textkernel hebben we een Migration Readiness Assessment (MRA) uitgevoerd en de migratiestrategieën voor de verschillende soorten workloads gedefinieerd in een migratie- en moderniseringsroadmap. We hebben een doelarchitectuur samengesteld met behulp van het Multistax-platform om te zorgen voor een gestructureerde, veilige en geautomatiseerde manier van workload onboarding in de cloud.

Resultaten en voordelen
De uitkomst van de businesscase is een verwachte significante verlaging van de operationele kosten bij het migreren van workloads naar AWS versus het behouden van de workloads in co-located datacenters. Een ander voordeel is een vermindering van de technische schuld, wat resulteert in naar schatting 20% meer focus op bedrijfsontwikkelingen na 1 jaar na de migratie. De huidige FTE in IT-arbeid is afgestemd op de verwachte jaarlijkse groei van 20% op cloudinfrastructuur voor de komende 5 jaar bij de overstap naar de AWS-cloud.

Met de gepresenteerde migratieroutekaart werd Textkernel in staat gesteld om hun cloudmigratiereis te versnellen door te mobiliseren en te migreren met Multistax als een kant-en-klaar platform in de AWS-cloud. Met Multistax maakt Textkernel gebruik van een flexibel, schaalbaar en zeer beschikbaar platform met grote flexibiliteit dat beantwoordt aan de volgende zakelijke behoeften:

  • De huidige SLA-uptime van 99,9% wordt gegarandeerd en zal verbeteren
  • Reproduceerbaar: implementeer op verzoek extra landingszones voor klanten in andere regio's tegen voorspelbare prijzen
  • Schaalbaarheid: de grootte van de omgeving continu aanpassen aan de vraag

Over Sue
Sue is een technologiegedreven aanbieder van cloud-native services die klanten helpt optimaliseren hun wolkenreis. Met een focus op cloud native technologieën zorgen we vanuit de kern dat de bedrijfsapplicaties en bedrijfsprocessen van onze klant naadloos in elkaar overgaan samen in de cloud. Sue biedt de beste oplossing voor jouw cloudreis en zorgt ervoor dat jouw personeel dat ook is, zodat jouw bedrijf klaar is voor cloud native. Onze cloud native experts volgen de nieuwste technische ontwikkelingen en zijn continu op zoek naar verbetering en verdieping  in interessante technische toepassingen. Onze klanten krijgen altijd premium services en de meest geavanceerde technologische oplossing.

Cloud Native Oplossingen Provider

SUE Cloud & IT-experts zijn toegewijd aan open-source technologieën, platforms met focus tot een future-proof cloud native.

Kubernetes Cloud Native Solutions Provider
 AWS Cloud Native Solutions Provider
GitLab Cloud Native Solutions Provider
Terraform Cloud Native Solutions Provider
Cilium Cloud Native Solutions Provider
Elastic Cloud Native Solutions Provider
Openshift Cloud Native Solutions Provider
Ontdek ons Cloud Native Framework

Waarom samenwerken met SUE?

Pioneers in Cloud Native
Met onze toegewijde Cloud Experts is SUE de #1 grootste cloud-native business gemeenschap in Europa. Meer weten? Neem gerust contact op.