EoL betekenis?
End Of Life (EOL) betekent dat een product het einde van zijn levensduur heeft bereikt. Dit kan betekenen dat de originele fabrikant (OEM) het product na een bepaalde datum niet langer op de markt brengt, verkoopt of bijwerkt. In het geval van softwaretoepassingen betekent het dat de app het einde van zijn bruikbare levensduur heeft bereikt. Dit kan betekenen dat er een nieuwe versie beschikbaar is die de bestaande versie vervangt.

EoL melding?
Ontdek de betekenis van ‘end of life’ voor software en begrijp de mogelijke gevolgen wanneer jouw softwareleverancier de applicatie niet langer ondersteunt. Het gebruik van EOL-software brengt aanzienlijke risico’s met zich mee, waaronder beveiligingslekken, gebrek aan updates en verminderde prestaties.

Update, transformeren en risico’s
Bij SUE begrijpen we de complexiteit van software- en platformvraagstukken die EoL zijn of binnenkort worden. Wij nemen deze risico’s serieus en zetten ze graag voor je op een rijtje, om vervolgens een persoonlijk assessment te maken dat aansluit op jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en deskundige ondersteuning.

End-of-Life Software Support
SUE biedt meer informatie en support over jouw software en platform vraagstukken die EoL zijn of dit binnenkort worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ondersteuning.

De Gevolgen van EoL voor RHEL en CentOS

2024-01-11T16:47:25+01:0027 december 2023|Tags: , , , , , , , , , , , |

Naarmate Red Hat Enterprise Linux (RHEL) versies 6 en 7, samen met CentOS, het einde van hun levensduur naderen, worden organisaties die afhankelijk zijn van deze platforms geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen. Het niet aanpakken van deze veranderingen maakt systemen kwetsbaar voor opkomende bedreigingen en compatibiliteitsproblemen. Ontdek meer over hoe deze overgang invloed op jou kan hebben.