De Toekomst van Weer- en Klimaatonderzoek: KNMI’s Transformatie door Sue’s Cloud-Expertise

2024-01-12T10:53:47+01:008 januari 2024|Tags: , , , , , , , , , |

Ontdek hoe SUE het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) transformeert met AWS cloud-oplossingen. Onze state-of-the-art cloud-native services versterken het onderzoek van het KNMI, verhogen de efficiëntie en verbeteren wereldwijde samenwerkingen. Maak kennis met de toekomst van weersvoorspelling en klimaatonderzoek dankzij geavanceerde technologieën zoals Machine Learning en geoptimaliseerde data-analyse. Met Sue's expertise is het KNMI nu klaar voor een toekomst met High Availability, geavanceerde data recovery en naadloze integratie van bedrijfsprocessen in de cloud. Sue leidt de weg in cloud-native innovatie – jouw partner voor een succesvolle cloudreis.

De Toekomst Platform Engineering vs DevOps?

2024-03-22T13:02:13+01:006 januari 2024|Tags: , , , , |

Verken het ontstaan van platform engineering en zijn dynamische relatie met DevOps om IT-operaties te revolutionaliseren en de productiviteit binnen organisaties te verbeteren. Ontdek hoe SUE's baanbrekende Multistax-platform je IT-processen kan stroomlijnen, innovatie kan bevorderen en efficiëntie in softwareontwikkeling kan stimuleren.

Textkernel’s Cloud Strategie met SUE: Automatisering op AWS

2024-06-25T15:41:51+02:005 januari 2024|Tags: , , , , , , , , |

Textkernel, een internationale leider in AI en machine learning voor personeelsmatching, koos voor een DevOps-aanpak met SUE om hun groeiende IT-uitdagingen aan te pakken. SUE automatiseerde Textkernel's AWS-omgeving met Terraform en CI/CD pipelines, waardoor updates geautomatiseerd en de IT-druk verlaagd werd. Dit stelde Textkernel in staat om efficiënter te opereren, de kwaliteit van de code te verbeteren, en security risico's te verminderen, terwijl ze blijven groeien zonder extra belasting voor hun IT-team.