Virtuele cloud voor onderzoekers / Tech Talk

Ontdek hoe de SURF Research Cloud je kan helpen om datagevoeligheid, privacy en inbreuk op auteursrechten te voorkomen.

Kom op 1 december langs als Martin Brandt, cloud consultant bij SURF, de technieken van SANE (Secure Analysis Environment) presenteert. Hij bespreekt de cloudinfrastructuur behoeften van onderzoekers en welke technieken hen in staat stellen om aan al hun unieke vereisten te voldoen, van GPU-behoeften tot hoge geheugenworkloads. Martin zal ook ingaan op de manier waarop er binnen het SURF-platform met opslag wordt omgegaan.

Martin heeft een passie voor het overbruggen van de kloof tussen onderzoek en complexe IT-infrastructuur, met name cloudgebaseerd. Hij heeft geholpen bij de ontwikkeling van een project genaamd Secure Analysis Environment (SANE), een virtuele container waarin de gebruiker gevoelige gegevens kan analyseren, maar de eigenaar van de gegevens de volledige controle behoudt.

Als je meer wilt weten over hoe je je onderzoekswerk in de cloud kunt doen, woon dan Martins presentatie bij tijdens SUE’s Tech Talk op donderdag 1 december!

Event: Virtuele cloud voor onderzoekers

Wanneer:
Donderdag, 1 December, 2022
16:00 – 17:00 Presentatie

Waar:
De Ooyen 9
4191 PB Geldermalsen
The Netherlands

Hoe:
Join ons op Sue HQ
(Geldermalsen) of
kijk de livestream.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een inspirerende tech talk.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ontdek onze inspirerende thema’s, geweldige talks, uitstekende inzichten en verdiep je in de kansen die Cloud & IT te bieden heeft.

Mis het niet en houd onze aankomende aankomende evenementen in de gaten, volg ons op social media of abonneer.

Aanmelden nieuwsbrief