Op 3 november geeft een cloudexpert van SUE uitleg en laat hij zien welke oplossing hij heeft gevonden om grote hoeveelheden data snel te verwerken.

Verbeter je AWS data sync speeds met CNESP / Tech Talk

Voor ondernemingen die grote hoeveelheden gegevens moeten verwerken, kan Cloud Native Enterprise Storage Platform (CNESP) helpen om gegevens sneller naar en binnen de cloud te verplaatsen. CNESP is ontworpen om opslaggegevens sneller te kopiëren, met schaalbaarheid en prestaties.

CNESP is een volledig beheerde migratieservice die zowel Linux- als Windows-workloads ondersteunt. Het overtreft en schaalt AWS-gegevenssynchronisatie, waardoor het een ideale oplossing is voor bedrijven die snel en efficiënt gegevens moeten kopiëren en overdragen.

Als jij op zoek bent naar een manier om jouw AWS-gegevenssynchronisatiesnelheden te verbeteren, is CNESP het antwoord. Neem deel aan onze technische talk om meer te weten te komen over hoe onze service jouw bedrijf ten goede kan komen.

Event: Verbeter je AWS data sync speeds met CNESP

Wanneer:
Donderdag, 3 November, 2022
16:00 – 17:00 Presentatie

Waar:
De Ooyen 9
4191 PB Geldermalsen
The Netherlands

Hoe:
Join ons op Sue HQ
(Geldermalsen) of
kijk de livestream.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een inspirerende tech talk.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ontdek onze inspirerende thema’s, geweldige talks, uitstekende inzichten en verdiep je in de kansen die Cloud & IT te bieden heeft.

Mis het niet en houd onze aankomende aankomende evenementen in de gaten, volg ons op social media of abonneer.

Aanmelden nieuwsbrief