Leer hoe OpenTelemetry Stack inzichten over de gehele Stack geeft. De wereld wordt steeds meer cloud-native. Deze verandering heeft gevolgen voor alle lagen van de technologiestapel. De complexiteit neemt toe en wordt steeds meer geabstraheerd. Dit maakt het moeilijker om overzicht en grip op de hele stapel te houden. Nieuw is ‘Slow is the new down’ en het vinden van de oorzaak van een storing is steeds meer een taak voor specialisten.

Gelukkig komen we OpenTelemetry steeds vaker tegen bij de modernisering van IT-systemen. Deze open standaard versnelt de modernisering van monitoring naar observeerbaarheid. Na deze sessie weet je waarom OpenTelemetry zo’n belangrijke stap is. Je wordt meegenomen in de geschiedenis en de huidige stand van zaken van het project. Daarnaast zie je met eigen ogen hoe het al toegepast kan worden, zodat je meer inzicht krijgt in de gehele technologiestack.

Evenement: OpenTelemetry Stack inzichten over de gehele Stack

WANNEER:
Donderdag, 7 april 2022
16:00 – 17:00 Talk & Demo
17:00 – 19:00 Diner & Drinks

ADRES:
De Ooyen 9
4191 PB Geldermalsen
Nederland

BIJWONEN:
Bezoek ons op SUE HQ
(Geldermalsen) of
volg de livestream.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een inspirerende tech talk.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ontdek onze inspirerende thema’s, geweldige talks, uitstekende inzichten en verdiep je in de kansen die Cloud & IT te bieden heeft.

Mis het niet en houd onze aankomende aankomende evenementen in de gaten, volg ons op social media of abonneer.

Aanmelden nieuwsbrief