In de virtuele lezing van donderdag 1 april introduceert engineer Jouk Pi-KVM. Een simpele en complete KVM-over-IP-oplossing op basis van Raspberry Pi. Je kunt hiermee op afstand servers beheren, zonder dat er een operating system op hoeft te staan. De oplossing is 100% open source en voor de bediening heb je alleen een browser nodig. Het zelfbouwen is een optie voor echte liefhebbers. Maar er is ook een Raspberry Pi HAT in de maak!

Jouk: “Wat ik zelf zo tof vind aan Pi-KVM is dat het een compleet project is. De maker van dit project heeft het zo gemakkelijk gemaakt om er mee te beginnen! Zo kun je het helemaal zelf bouwen en uitbreiden. Je hebt dus snel resultaat, en genoeg mogelijkheden om nóg meer resultaat te zien. Waarom je de lezing moet bijwonen? De meeste techneuten onder ons hebben een server staan zonder deze mogelijkheden.”

Evenement: De mogelijkheden van Pi-KVM

WANNEER:
Donderdag, 1 april 2022
16:00 – 17:00 Talk & Demo
17:00 – 19:00 Diner & Drinks

ADRES:
De Ooyen 9
4191 PB Geldermalsen
Nederland

BIJWONEN:
Bezoek ons op SUE HQ
(Geldermalsen) of
volg de livestream.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een inspirerende tech talk.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ontdek onze inspirerende thema’s, geweldige talks, uitstekende inzichten en verdiep je in de kansen die Cloud & IT te bieden heeft.

Mis het niet en houd onze aankomende aankomende evenementen in de gaten, volg ons op social media of abonneer.

Aanmelden nieuwsbrief