Mastering Container Security: Workshop met Aqua Security & SUE

Doe mee met het team van Aqua en SUE voor een container security workshop onder leiding van een instructeur, met hands-on labs, om samen te leren hoe je gecontaineriseerde applicaties kunt beveiligen.

Datum: Donderdag 14 maart 2024
Tijd: 13:00 – 14:00 Netwerken met koffie & thee, 14:00 – 17:00 Demo & workshop, 17:00 – 19:00 Diner
Adres: De Ooyen 9, 4191 PB Geldermalsen

Dit evenement is afgelopen. Elke maand is er een nieuw evenement. Meld je vandaag nog aan!

Aankomende Events

Beveiliging van gecontaineriseerde applicaties

In het steeds veranderende landschap van cloud computing is het van het grootste belang om de beveiliging van uw gecontaineriseerde applicaties te garanderen. Deze workshop is bedoeld om cloudbeveiligingsengineers en -ontwikkelaars te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om hun supply chain en containeromgevingen te beveiligen.

Wat staat je te wachten tijdens deze Aqua Security Workshop?

  • Inzicht krijgen in de basisprincipes van containerbeveiliging
  • Leer meer over scannen en het beheer van kwetsbaarheden
  • Doe praktijkervaring op met runtime beschermingsstrategieën
  • Praat met experts van Aqua Security en SUE
  • Netwerken met professionals uit de industrie.

Waarom deelnemen aan deze Aqua Security Workshop bij SUE?

In het dynamische landschap van cloud computing is het beveiligen van gecontaineriseerde applicaties van cruciaal belang. Deze workshop is ontworpen om cloudbeveiligingsengineers en -ontwikkelaars te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om hun cloudomgevingen te beveiligen.

Reserveer nu jouw plek

Beperkte plaatsen beschikbaar. Leg jouw deelname vandaag nog vast.

Voor eventuele vragen, e-mail ons op: events@sue.nl.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een mooie tech talk.

Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

Containerbeveiligingsfundamenten: Begrijp de basisprincipes van containerbeveiliging en het belang ervan in cloud computing-omgevingen.

Scannen en kwetsbaarhedenbeheer: Leer over best practices voor het scannen van containers en het beheren van kwetsbaarheden om een veilige toeleveringsketen te garanderen.

Praktische runtimebeveiliging: Doe praktische ervaring op met het implementeren van runtime beschermingsstrategieën om gecontaineriseerde applicaties te beveiligen.

Inzichten van experts van Aqua Security en SUE: Ga in gesprek met industrie-experts van Aqua Security en SUE om te leren over de nieuwste trends en technieken op het gebied van cloudbeveiliging.

Netwerkmogelijkheden: Kom in contact met collega-cloudbeveiligingsengineers, ontwikkelaars en professionals uit de branche om inzichten te delen en uw professionele netwerk uit te breiden.