Tech Talk over AI Softwareontwikkeling & GitLab

Datum: Donderdag, 2 november, 2023
Tijd: 16:00 – 17:00 Talk & Demo, 17:00 – 19:00 Dinner & Drinks
Adres: De Ooyen 9, 4191 PB Geldermalsen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden; bekijk onze samenvatting voor een overzicht. Als alternatief raden we je aan om je aan te melden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze toekomstige evenementen.

Bekijk de Samenvatting

Welkom bij een evenement dat jouw kijk op software ontwikkeling zal veranderen. We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een Tech Talk die de wereld van AI binnen softwareontwikkeling verkent, met een vertegenwoordiger van GitLab, het toonaangevende AI-gedreven DevSecOps-platform.

Over het evenement

Tijdens deze boeiende Tech Talk ga jij:

  • Ontdekken hoe GitLab AI gebruikt om softwareontwikkeling te verbeteren.

  • Leren hoe AI taken automatiseert, de code kwaliteit verbetert en beveiligingskwetsbaarheden detecteert.

  • Inzichten verkrijgen in de toekomst van softwareontwikkeling door AI-innovaties.

  • Leren over GitLab Duo en de AI-mogelijkheden ervan om code ontwikkeling te versnellen.

De mogelijkheden van AI in Software Development met GitLab:

Ervaar de mogelijkheden en voordelen van kunstmatige intelligentie (AI) van GitLab in actie en begrijp hoe het de softwareontwikkeling revolutioneert.

Een blik in de toekomst met SUE & GitLab:

Bij SUE zijn we toegewijd om AI en innovatie te omarmen om het landschap van softwareontwikkeling te hervormen. Onze inzet om grenzen te verleggen onderscheidt ons.

Onze Cloud Native Adoption Platform Revolutie naar Multistax:

Multistax is jouw sleutel tot moeiteloos uitzonderlijke software bouwen. Het neemt de innovaties van onze partners, waaronder GitLab, over en breidt deze uit om een allesomvattende oplossing te bieden voor jouw softwareontwikkeling en softwareprocessen, met onder andere:

  • Gestroomlijnde cloud transities en moeiteloze implementaties.
  • Verbeteringen in code kwaliteit en ongeëvenaarde efficiëntie.

  • Robuuste beveiligingsmaatregelen die je ontwikkelingsprocessen beschermen.

  • Waardevolle inzichten voor  besluitvorming gebaseerd op data.
  • Naadloze samenwerking tussen teams, bevorderend voor innovatie en productiviteit.

Registratie

Om jouw plaats bij dit exclusieve evenement te verzekeren, vul het onderstaande registratieformulier in. Dit is jouw kans om deel te nemen aan een evenement dat het transformerende potentieel van AI in softwareontwikkeling verkent.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een mooie tech talk.

Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

GitLab’s Innovaties:
Ontdek hoe GitLab AI gebruikt om software ontwikkeling te transformeren, taken te automatiseren, de datakwaliteit te verbeteren, de beveiliging te versterken en samenwerking tussen teams te bevorderen.

Multistax Onthuld:
Wees de eerste die Multistax, het Cloud Native Adoptie Platform, ervaart. Het bouwt voort op de innovaties van GitLab en tilt software ontwikkeling naar een hoger niveau, van idee tot implementatie.

Multistax Kenmerken:
Ontdek de belangrijkste functies van Multistax, waaronder gestroomlijnde cloud overgangen, verbeterde datakwaliteit, robuuste beveiliging, datagestuurde inzichten, onboarding voor ontwikkelaars en naadloze team samenwerking.

Diner & Drinks:
Na de Tech Talk nodigen wij jou uit om te blijven en te genieten van een heerlijk diner en drankjes die voor onze gasten zijn bereid. Het is de perfecte gelegenheid om de discussie voort te zetten, te netwerken met collega-professionals en te genieten van voortreffelijke gerechten.

Een terugblik op deze TechTalk

De toekomst van coderen met GitLab’s AI

In deze TechTalk hebben we onze partner GitLab gehost, die inzichten deelde over de evoluerende AI-functies van GitLab. Het evenement, bijgewoond door een enthousiaste menigte van tech liefhebbers en experts, ging diep in op hoe AI het landschap van softwareontwikkeling transformeert.

Een blik op GitLab’s AI-Innovaties
Onze partner GitLab begon met het schetsen van de snelle vooruitgang in AI-capaciteiten binnen hun organisatie. Ze introduceerden twee veelbelovende functies – code suggesties en aanbevolen beoordelingen – die de manier waarop ontwikkelaars innovatieve oplossingen bouwen, kunnen hervormen.

Nadruk op Gebruikersfeedback
Een belangrijk aspect van GitLabs ontwikkelingsstrategie is de gebruikersgerichte aanpak. Onze partner Gitlab zoekt actief naar user-feedback om zijn AI-functies te verfijnen, zodat ze niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen.

Het Software Factory Concept
Een analogie trekkend met de auto-industrie, legde Gitlab het concept van de Softwarefabriek uit. Net zoals de industriële fabricage is geëvolueerd om betrouwbare en betaalbare auto’s te produceren, ondergaat softwareontwikkeling een soortgelijke transformatie. SUE en GitLab zijn goed gepositioneerd als facilitator in deze evolutie, met als doel de gehele levenscyclus van software ontwikkeling te stroomlijnen.

AI gedurende de Software Levenscyclus
Deze presentatie benadrukte het belang van het integreren van AI door het gehele software ontwikkelings- en implementatieproces. GitLab merkte op dat ontwikkelaars een aanzienlijk deel van hun tijd besteden aan taken buiten het coderen om, en dat AI een cruciale rol kan spelen in het stroomlijnen van deze processen, waardoor de algehele productiviteit wordt verbeterd.

Privacy en gegevensbeveiliging
Met betrekking tot privacy zorgen, met name in Europa, stelde GitLab het publiek gerust over hun toewijding aan gegevensprivacy en benadrukte dat er geen klantgegevens worden gebruikt voor het trainen van hun AI-modellen.

Het “Single Application Advantage”
We hebben ook de voordelen aangestipt van het hebben van een uniform platform, waar alle stadia van softwareontwikkeling zijn geïntegreerd. Deze enkele-applicatie benadering voor de ontwikkeling in combinatie met een enkele applicatie voor implementatie & beheer vereenvoudigt het proces en stelt je in staat om jouw applicatie en gegevens effectiever te benutten.

Praktische demonstraties
Het hoogtepunt van de talk waren de live demonstraties, waar GitLab zijn AI’s vermogen toonde om probleembeschrijvingen te genereren en te assisteren bij het creëren van merge-verzoeken. Deze functies zijn ontworpen om menselijke ontwikkelaars niet te vervangen, maar om hen te ondersteunen en te assisteren bij hun taken.

Conclusie
Naarmate we het evenement afronden, wordt het duidelijk dat onze reis met AI nog maar net begonnen is. De focus blijft liggen op het vereenvoudigen van het leven van ontwikkelaars en het verkennen van hoe AI dit het beste kan bereiken. De toekomst van softwareontwikkeling ziet er stralend uit met onze gezamenlijke innovatieve aanpak, en we zijn benieuwd naar wat er nog gaat komen.

Volgende stappen
We moedigen je aan om de vooruitgang op het gebied van AI in de gaten te houden. Ga met onze mee op reis terwijl we blijven duiken in de toekomst van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) technologieën in onze aankomende TechTalks

Volgende TechTalk: AI met AWS