SUE » AWS CloudFormation

AWS CloudFormation

AWS CloudFormation is een infrastucture-as-code tool, waarmee je jouw gehele infrastructuur eenvoudig inricht, verandert en beheert vanaf één plek. Organisaties zetten CloudFormation in om zowel hun AWS-omgeving als tools van derden te automatiseren middels code. De voordelen? Meer snelheid en consistentie, minder handwerk en fouten.

Als officiële partner van AWS is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of hands-on ondersteuning bij CloudFormation vraagstukken.

Whitepaper: DevOps met AWS

Infra-as-code (IaC) sluit perfect aan bij het principe van DevOps: snellere en betere applicatieontwikkeling en releases. Andere methoden die hierbij om de hoek komen kijken zijn Continuous Integration, Continuous Delivery en Monitoring and Logging.

In deze whitepaper lees je hoe je AWS kunt inzetten om bovenstaande zaken te realiseren. Je maakt o.a. kennis met tooling als CloudFormation, CodePipeline en CloudWatch. Een ideale checklist om de DevOps-aanpak binnen jouw organisatie te optimaliseren!

CloudFormation Prijslijst

Benieuwd naar de voordelen en kosten van AWS CloudFormation? SUE is, als AWS partner, altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de scherpste prijzen. We delen ze graag met je, dus neem gerust contact op!

AWS CloudFormation Support

Wil je meer weten over CloudFormation? Heb je specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze IaC-tool? Of ben je op zoek naar een goede partner die je helpt om het maximale rendement te halen uit de vele mogelijkheden van AWS CloudFormation? Neem dan vrijblijvend contact met SUE op door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.