Alternatieven voor VMware?

Kies voor Apache CloudStack Open-Source en vervang VMware moeiteloos met onze Enterprise Apache CloudStack-oplossingen

Met de recente veranderingen die VMware heeft aangekondigd na de overname door Broadcom, is het voor organisaties met on-premise VMware-platforms tijd om hun IT-strategie te herzien. Hier zijn twee belangrijke opties om te overwegen:

SUE biedt een alternatieve oplossing die flexibiliteit en stabiliteit combineert en daarnaast je kosten flink verlaagt. Met onze expertise begeleiden we organisaties bij deze overgang en zorgen we ervoor dat beslissingen op maat worden genomen om aan specifieke behoeften te voldoen. Heb je advies nodig over welke optie je moet kiezen? Wij zijn er om je te helpen.

Alternatieve Strategie
Prijzen

Vertrouwd door

Alternatief voor VMware met uitgebreide ondersteuning en expertise bij het overstappen

SUE biedt een oplossing die flexibiliteit en stabiliteit combineert, organisaties door overgangen begeleidt en besluitvormingsprocessen op maat ondersteunt.

Overstappen naar een VMware alternatief

Ontdek de mogelijkheden om processen te optimaliseren door over te stappen van je VMware-installatie naar een Apache CloudStack-platform. Met onze Enterprise Support Packages vervangt onze expertise VMware naadloos, wat resulteert in kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen met deskundige support.

Als jij ook overweegt om onderdelen van je huidige VMware-installatie gedeeltelijk te vervangen, bieden we meerdere opties. Heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste optie? Wij staan klaar om je te helpen.

Apache CloudStack
Overstappen naar public cloud

Bereik flexibiliteit en schaalbaarheid met onze oplossingen voor cloudmigratie. In elk stadium staat SUE klaar om je te helpen om uitdagingen te overwinnen en een soepele overgang te garanderen.

Leveranciers van public clouds bieden flexibele opties die kunnen worden gebruikt met of zonder VMware-licenties, afhankelijk van de behoeften. Ons team kan je helpen.

Bekijk onze cloud services of neem vandaag nog contact op om te spreken met een van onze experts.