K8s Kubernetes Containerization Best Practices | Gratis White Paper

Containers en Kubernetes zijn trending. Niet zo gek, want containerisatie heeft veel voordelen voor organisaties die applicaties als microservices in de cloud willen hosten. De technologie biedt vooral een alternatief voor het plaatsen van applicaties in virtuele machines (VM’s). Een VM emuleert de hardware van een server en draait daarop een besturingssysteem (Windows, Linux).

Kubernetes

Professionele containerisatieservices en -oplossingen

Met Containerization Kubernetes zorgen we ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is in de Cloud. We hebben een breed scala aan cloud-native experts in dienst met uitgebreide kennis op het gebied van containerisatie, automatisering, beveiliging, infrastructuur en beheer.

Hoe kan je K8s/Kubernetes gebruiken?

Het Kubernetes-platform (ook bekend als K8s) is nu de meest populaire technologie geworden voor het inzetten en beheren van containers. Maar om met Kubernetes optimaal rendement te halen uit containerisatie, is het belangrijk om rekening te houden met veelvoorkomende valkuilen en enkele basisrichtlijnen te volgen.

Heb je een vraag over Kubernetes of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Registreer en ontvang de K8s Kubernetes Containerization Gratis White Paper!