Security Specialist

“This is your last chance… You take the blue pill… You take the red pill…” Sue zoekt security specialisten met ervaring in Red of Blue teams om ons Purple team te versterken.

Als security specialist help je onze klanten bij het op een veilige manier inzetten van cloud oplossingen, proactief beveiligen van hun omgeving, in kaart brengen van risico’s (security assessment), implementeren van een SIEM, uitvoeren van (web)pentests, op of zelfs het nieuw opzetten van een SOC! Deze werkzaamheden gebeuren zowel op project- als consultancy basis. Je zet jouw ervaring en kennis in bij opdrachtgevers als KPN, bol.com, SIDN, Politie en nog vele anderen.

Vacature Security Specialist

Jij staat centraal en bepaalt jouw ontwikkelingspad

Bij het kiezen van een opdracht houden we rekening met je leerdoelen, ambitie en reisafstand. Ook investeren we veel in je ontwikkeling. Wij geloven dat het belangrijk is om je als specialist altijd te blijven ontwikkelen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning vanuit de Technisch Fieldmanagers en hebt 130 andere specialisten om mee te sparren en kennis uit te wisselen. Je ontvangt niet alleen een persoonlijk studiebudget, je hebt ook tien betaalde studiedagen per jaar. Naast wekelijkse studieavonden, organiseren we in-house workshops, trainingen en lezingen om kennis en inzichten te delen met je collega’s.

Sociaal

Sue is meer een community dan een standaard organisatie. Ruim 130 collega’s helpen je graag met je opdracht, studie of hobby-project. We gaan regelmatig in groepen naar congressen en er worden leuke uitjes georganiseerd, waar ook familie en vrienden welkom zijn. Diverse collega’s werken wekelijks samen om beter te worden op hun kennisgebied (Security, Cloud, Containerization, DevOps, Infrastructure as Code, Infrastructure Management of Observability). Samen met collega’s zijn we actief op gebied van de nieuwste open source domotica-oplossingen maar dagen elkaar ook graag uit via platformen als “TryHackMe”, “Hack The Box” of “Blue Team Labs Online”!

Dit bieden we

 • Sue biedt een salaris passend bij jouw ervaring en kennisniveau.
 • Je start met 25 vakantiedagen, dit worden er uiteindelijk 30!
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
 • Een leaseauto (verschillende opties, bijvoorbeeld Tesla, VW ID.3/4).
 • Brandstof/elektriciteit vergoed in gehele EU.
 • Premievrij pensioen en collectieve zorgverzekering.
 • Alle benodigdheden om je werk goed te kunnen doen – ook thuis. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technische spullen en bellen en surfen op onze kosten.

Wat kan jij?

 • Je hebt ervaring met ArcSight, Carbon Black, Wireshark, Nessus, MetaSploit, Nmap, Burp.
 • Je hebt ervaring met Linux (bijvoorbeeld Kali Linux) en bent niet bang om te werken op de commandline.
 • Open source zit in jouw DNA.
 • Je hebt ervaring met scripting (Python, Bash, PowerShell).
 • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau.
 • AWS Certificeringen zijn een pré en in dit vakgebied al helemaal het AWS Certified Security – Specialty certificaat!
 • Heb je een certificaat als OSCP, CISSP dan is dat een pré. Wil je je OSCE3 halen, dan kan dat ook via Sue!

Voldoe je niet aan alle eisen, maar ben je erg enthousiast over deze functie? Neem gerust contact op. Alles is aan te leren!

Vacature Security Specialist

Solliciteer online voor deze vacature:


Solliciteren

Is je interesse gewekt, wacht dan niet langer en mail jouw cv naar sollicitaties@sue.nl. Wij kunnen niet wachten je te verwelkomen! Voor vragen kun je contact opnemen met Natasja of Julia via +31 345 656 666. Of Solliciteer direct via LinkedIn van Sue.