SUE » SaltStack

Salt (SaltStack)

Salt, van oudsher SaltStack, is een opensource tool voor event-driven IT-automatisering, het uitvoeren van taken op afstand en configuratiebeheer. Salt is dan ook zeer geschikt voor het implementeren en managen van grootschalige IT-automatisering in elke omgeving; van hybrid cloud tot multi cloud. Met Salt kunnen gebruikers in de hele organisatie samen automatiseringen creëren, delen en beheren. De voordelen? Meer snelheid en consistentie, minder handwerk en fouten.

Met gecertificeerde Salt-experts en SaltStack-trainers is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of hands-on ondersteuning bij Salt vraagstukken.

SaltStack Prijslijst

Naast Salt Open Source (ook wel Salt Project genoemd) biedt VMware ook een SaltStack Enterprise variant aan: vRealize Automation SaltStack Config. Benieuwd naar de verschillen, de voordelen of de kosten van Salt Open Source en SaltStack Enterprise? Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de scherpste prijzen. We delen ze graag met je, dus neem gerust contact op!

SaltStack Support

Wil je meer weten over SaltStack? Heb je specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze automation-tool? Of ben je op zoek naar een goede partner die je helpt om het maximale rendement te halen uit de vele mogelijkheden van Salt Open Source? Neem dan vrijblijvend contact met SUE op door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.