Boundary HashiCorp x SUE Cloud & IT

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Boundary HashiCorp.

Cloudgebaseerde beveiliging wordt steeds belangrijker naarmate organisaties hun activiteiten en gegevens naar de cloud verplaatsen. Hoewel de cloud veel voordelen biedt, kan het ook een grotere uitdaging zijn om deze te beveiligen. Boundary HashiCorp Cloud Platform biedt een volledig beheerde, enkele workflow om veilig verbinding te maken met hosts en kritieke systemen in Kubernetes-clusters, cloudservicecatalogi en on-premises infrastructuur. Dit maakt het voor organisaties gemakkelijker om te profiteren van de voordelen van de cloud terwijl de beveiliging van hun gegevens behouden blijft.

Het SUE-product van Boundary HashiCorp biedt extra beveiliging voor cloudgebaseerde operaties door het verkeer tussen hosts in verschillende omgevingen te monitoren en potentiële beveiligingsproblemen te identificeren. SUE biedt ook beveiligingsanalyses en -rapportage om organisaties te helpen hun risicopositie te begrijpen en verbeterpunten te identificeren. De combinatie van HashiCorp’s Cloud Platform en SUE levert een uitgebreide beveiligingsoplossing op voor organisaties die in de cloud werken.

Boundary HashiCorp Gratis Demo
Download Whitepaper
Boundary HashiCorp

Boundary HashiCorp Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Boundary HashiCorp, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.