SUE » Over Sue

Experts in Cloud Native Solutions

Sue behoort tot de grootste Cloud Native Solutions organisaties van Europa. Met meer dan honderd gecertificeerde experts, verzekeren we dat bedrijfsapplicaties en organisatieprocessen naadloos overgaan naar de cloud.

Waarom kiezen voor Sue?

Migreer naar de cloud (AWS, Azure of Google Cloud Platform) in minuten en voorkom vendor lock-in met het Sue Cloud Native Adoption Platform (CNAP). 

Naast cloudadoptie, optimaliseert Sue jouw bedrijfsprocessen en verhogen we efficiëntie met technologieën als Containerization en Infrastructure as Code.

Dankzij 25 jaar ervaring, weet Sue alles van opensourcesoftware. Dit stelt onze experts in staat om premium maatwerk te leveren – voor elke behoefte.

Kernwaarden

Express your Tech DNA

Sue is een high tech bedrijf. Cloud Native technologieën vormen de kern van onze organisatie. Onze Cloud Native experts volgen de nieuwste technische ontwikkelingen en willen zich altijd verbeteren en verdiepen in nieuwe tech toepassingen! Om dit ook aan te kunnen tonen, behalen Sue experts regelmatig certificaten.

Committed to our Customers

Onze klanten verwachten premium services. Alle Sue experts zijn 100% toegewijd om klanten met hun uitdagingen te helpen. Zo zorgen we ervoor dat klanten probleemloos profiteren van de meest geavanceerde technologische trends. Dit doen we met uitstekende know-how en professionaliteit.

Achieve your Full Potential

Verbeteringen en innovaties doorvoeren, duurt vaak te lang. Sue experts gaan gewoon aan de slag. Als het om bedrijfskritische processen gaat, dan doen we dat natuurlijk heel zorgvuldig. Echter, we laten ons niet verlammen door papierstapels en legacy. Wij realiseren op korte termijn mét oog voor de lange termijn.

Contact

Meer weten over Sue, onze diensten of cloud native oplossingen? Vul het contactformulier in of kom gerust eens langs op Sue HQ in Geldermalsen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.