Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 is wereldwijd de meest erkende norm voor informatiebeveiliging, ook bij ons vormt het de kern van ons beleid. Deze norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen jouw organisatie zeker te stellen, doordat wij ISO 270001:2022 gecertificeerd zijn, voldoen wij altijd aan de laatste norm.

Mocht je nog vragen hebben over onze aanpak, een kopie willen ontvangen of meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer
ISO 27001 Certified Cloud & IT Company | SUE B.V. | Netherlands

Vertrouwd door

ISO 27001:2022 Certificaat

Dit is een internationaal erkende norm voor het ontwikkelen en certificeren van oplossingen, diensten en platforms met betrekking tot informatiebeveiliging voor onze consultancydiensten, projecten en producten in Cloud en IT. We zijn trots om dit ISO 27001:2022 certificaat te bezitten.

Waarborg

Bij ons staat beveiliging centraal, met een ISO 27001-certificering die geldt voor al onze diensten en oplossingen. Wij waarborgen een hoog niveau van informatiebeveiliging in ons hele bedrijf, waarbij we geavanceerde systemen gebruiken om jouw informatie veilig en vertrouwelijk te behandelen, in elke stap van informatie- en het managementproces.

Voordelen

ISO 27001-certificering betekent dat we nauwkeurige, efficiënte, en veilige gegevensservices bieden, waarbij we risico’s minimaliseren en onze klanten betrouwbare informatie verstrekken. Het versterkt onze beveiligingscultuur en bevestigt onze toewijding aan de zorgvuldige behandeling van informatie.