SUE » Oplossingen » Infra as Code

Infrastructure as Code

Met Infra as Code (IaC) definieer en beheer je IT-infrastructuren door middel van code. Zo kunnen tijdrovende en risicovolle processen worden geautomatiseerd. Bovendien zijn gecodeerde componenten gemakkelijk over te zetten naar cloudomgevingen zoals AWS, Azure of Google Cloud.

Profiteren van een snelle, flexibele en veilige infrastructuur? Neem dan zeker eens, geheel vrijblijvend, contact op met de IaC certified engineers van SUE.

Wat zijn de voordelen van Infra as Code?

Infrastructure as Code stelt DevOps- en infrastructuurteams in staat om gebruik te maken van o.a. Version Control en Continuous Delivery Pipelines. Daarnaast biedt een uniforme en geautomatiseerde inrichting van de IT-infrastructuur, waaronder servers, tooling en services, voordelen voor de efficiëntie, kosten en security van jouw organisatie.

Verhoog de snelheid en continuïteit

Code is reproduceerbaar, waardoor je wijzigingen sneller kunt testen en in productie kunt brengen. Start met Continuous Integration en Continuous Delivery!

Bespaar op (cloud)kosten

Met Infra as Code worden infrastructuren automatisch ge(de)activeerd, afhankelijk van de belasting. Zo bespaar je gemakkelijk geld op cloudhosting.

Verminder risico's door bewezen processen

IaC maakt het mogelijk om handmatige en foutgevoelige taken automatisch uit te rollen. Terwijl inspanningen worden geminimaliseerd, nemen inzicht en controle toe.

Infra as Code Prijslijst

Benieuwd wat het kost om één van bovenstaande Infra as Code tools in te zetten in jouw organisatie? 

SUE heeft de meestvoorkomende kosten voor Infrastructure as Code op een rijtje gezet. We delen deze prijsinformatie graag met jou!

Whitepaper Infra as Code

Met meer dan honderd cloud-native experts is SUE hét kenniscentrum op het gebied van Infrastructure as Code. In onze whitepaper lees je onder andere:

Welke voordelen Infra as Code te bieden heeft
Welke Iac tools er zijn, inclusief een omschrijving
Hoe je Infrastructure as Code kunt implementeren

Infra as Code Support

SUE Infrastructure as Code (SUE IaC) helpt ontwikkelaars en organisatie om o.a. veilige HashiCorp Terraform, AWS CloudFormation, SaltStack en Puppet configuraties te schrijven, voordat ze de productie aanraken. Daarnaast bieden onze IaC engineers fixes, die naadloos aansluiten bij uw infrastructuur.

Van gedachten wisselen over uw Infra as Code-uitdaging? Vul het contactformulier in en één van onze Infrastructure as Code-specialisten neemt contact met u op.