SUE » Oplossingen » DevOps CI/CD

DevOps Engineering

Een korte “time to market” is essentieel in een concurrerende markt, met veeleisende (interne) klanten. Sue helpt met het inrichten en optimaliseren van uw delivery processen conform CI/CD best practices. In dit proces speelt ook geautomatiseerd testen een belangrijke rol, want uw korte ‘time to market’ mag natuurlijk niet ten kosten gaan van de kwaliteit van uw producten en diensten.

Wat is DevOps CI/CD?

Met CI/CD introduceert SUE automatisering en continue monitoring gedurende de levenscyclus van apps. Krijg deskundige hulp bij jouw cloud-native ontwikkelingstraject. Wij hebben een full-suite of services waarmee we organisaties bedienen door heel Nederland: hybride cloud, cloud-native ontwikkeling, automatisering, IT-optimalisatie, integratie en digitale transformatie.

Contact

Let’s talk about DevOps CI/CD

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie in CI/CD DevOps solutions. Smart automation in combinatie met een verhoogde ontwikkelcapaciteit. Samen met SUE gaan je aan de slag om meer te halen uit jouw software, development en team.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt! Liever van gedachten wisselen met een expert en een goede kop koffie erbij? Je bent van harte welkom op SUE HQ. Maak online je afspraak en vul ons contact formulier in.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.