SUE » Oplossingen » Containerization

Containerization

Bij Sue werken meer dan 100 cloud native experts met uitgebreide kennis op het gebied van system integration & management, automation, networking, containerization en architecture. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten future proof zijn! Lees meer over de state-of-the-art Cloud-technologieën waarmee we u kunnen helpen of neem direct contact met ons op.

Container & orkestratie strategie

De orkestratie software die u kiest als basis van uw containerplatform moet aansluiten bij uw huidige wensen, maar ook bij uw langetermijnplannen. Sue helpt u bij het opstellen van een goede microservices strategie. Daarin komen zaken aan bod als productselectie, ‘cloud of on-premise’, storage, networking, security en architectuur.

Containerization

Om de kracht van microservices volledig te kunnen benutten, zult u de ‘cloud native microservices principles’ moeten toepassen. Dat vergt mogelijk enige aanpassing van uw software. Sue beoordeelt uw applicatie(s) op geschiktheid voor containerization en helpt u bij de transitie naar microservices op een bestaand orkestratieplatform.

Design & inrichting

Sue zorgt voor het ontwerp en de inrichting van uw container orkestratieoplossing. Hiervoor maken we uiteraard gebruik van moderne tooling. Daarnaast zorgen we dat de omgeving automatisch of met een druk op de knop kan ‘uitschalen’. Onze specialisten hebben niet alleen veel ervaring, maar ook kennis van platforms zoals Kubernetes, EKS, Rancher en OpenShift.

Inrichten van deployment processen

Bij het inrichten van ontwikkel- en uitrolprocessen (CI/CD pipelines) vervult containertechnologie een belangrijke rol. Sue helpt u bij het inrichten of aanpassen van CI/CD pipelines, gebruikmakend van een orkestratieplatform. Hiervoor maken wij gebruik van tooling zoals bijvoorbeeld GitLab CI, Apache Airflow en Jenkins.

Advies nodig? Neem contact op!

Laat het ons gerust weten als je vragen hebt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op Sue HQ voor een bak koffie.