Home » Oplossingen » Containerization

Containerization

Bij Sue werken meer dan 100 cloud native experts met uitgebreide kennis op het gebied van system integration & management, automation, networking, containerization en architecture. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten future proof zijn! Lees meer over de state-of-the-art Cloud-technologieën waarmee we u kunnen helpen of neem direct contact met ons op.

Container & orkestratie strategie

De orkestratie software die u kiest als basis van uw containerplatform moet aansluiten bij uw huidige wensen, maar ook passen bij uw langetermijnplannen en visie. Sue helpt u bij het opstellen van een goede microservices strategie. Daarin komen zaken aan bod zoals productselectie ten behoeve van orkestratieoplossing, ‘cloud of on-premise’, storage, networking, security en architectuur.

Design & inrichting van orkestratieoplossing

Sue zorgt voor het ontwerp en de inrichting van uw container orkestratieoplossing. Hiervoor maken we uiteraard gebruik van moderne tooling en zorgen we dat de omgeving automatisch of met een druk op de knop kan ‘uitschalen’. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring met platforms zoals Kubernetes, EKS, Rancher en OpenShift.

Containerization

Om de kracht van microservices volledig te kunnen benutten, zult u de ‘cloud native microservices principles’ moeten toepassen. Dat vergt mogelijk enige aanpassing van uw software. Sue beoordeelt uw applicatie(s) op geschiktheid voor containerization en helpt u bij de transitie naar microservices op een bestaand orkestratieplatform.

Inrichten van deployment processen

Bij het inrichten van ontwikkel- en uitrolprocessen (CI/CD pipelines) vervult containertechnologie een belangrijke rol. Sue helpt u bij het inrichten of aanpassen van CI/CD pipelines, gebruikmakend van een orkestratieplatform. Hiervoor maken wij gebruik van tooling zoals bijvoorbeeld GitLab CI, Apache Airflow en Jenkins.

Contact

Let’s talk about containers

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt! Liever een goede kop koffie erbij? Je bent van harte welkom op Sue HQ.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.