Wij zijn Cloud Beveiliging

Versterk uw cloudreis met de ongeëvenaarde beveiliging van Aqua, exclusief in partnerschap met SUE in Nederland – uw toegangspoort tot baanbrekende cloud-native bescherming.

Lees meer
Cloud Beveiliging Aqua

Beveilig de cloud met Aqua door SUE

Bij SUE zijn we er trots op samen te werken met Aqua Security, de pioniers op het gebied van cloud native beveiliging, om u een ongeëvenaard verdedigingsmechanisme tegen cloud native aanvallen te kunnen bieden. Aqua Security is het enige bedrijf dat zijn robuuste beveiligingsoplossingen ondersteunt met een Cloud Native Protection Warranty van $1 miljoen, waarmee het ongeëvenaarde vertrouwen in de beveiliging van uw cloudomgeving wordt onderstreept.

Assessment

Begin uw reis met een uitgebreide evaluatie van uw huidige cloudbeveiligingsbeleid. Onze specialisten voeren grondige beoordelingen uit om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en strategieën aan te bevelen om uw verdediging te versterken, zodat de implementatie van Aqua Security perfect aansluit op uw unieke behoeften.

Training

Geef uw team de kennis en vaardigheden om Aqua Security optimaal te benutten. Onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s zijn ontworpen om uw medewerkers uit te rusten met de inzichten en technische expertise die nodig zijn om vol vertrouwen door de complexiteit van cloudgebaseerde beveiliging te navigeren.

Implementatie

Ga soepel over op een veiligere cloudomgeving met onze deskundige implementatiediensten. Van de eerste installatie tot de volledige uitrol zorgt ons team ervoor dat Aqua Security naadloos wordt geïntegreerd in uw cloudinfrastructuur en end-to-end bescherming biedt voor uw applicaties.

Neem contact op voor meer informatie

Omarm Cloud Beveiliging met vertrouwen

Kiezen voor SUE als uw partner in cloud native beveiliging betekent dat u uw digitale activa toevertrouwt aan de beste in de branche. Met de geavanceerde oplossingen van Aqua Security en de expertise van SUE op het gebied van naadloze integratie en ondersteuning, is uw organisatie in staat om te floreren in het cloud-tijdperk, vrij van de beperkingen van beveiligingszorgen. Begin uw reis naar de cloud met de zekerheid dat uw applicaties, gegevens en infrastructuur worden beschermd door de meest geavanceerde beveiligingsmaatregelen die beschikbaar zijn. Samen zijn SUE en Aqua Security uw partners bij het bouwen aan een veilige, veerkrachtige en succesvolle toekomst voor uw onderneming in de cloud.

Ontdek het verschil met SUE en Aqua Security: neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Aqua Security uw benadering van de beveiliging van cloud native applicaties kan transformeren en om de services op maat te bespreken die wij bieden om een naadloze integratie te garanderen. Sluit u aan bij de veilige, vooruitstrevende organisaties met SUE en Aqua Security aan uw zijde.

Verschil tussen CIEM & CSPM

Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) en Cloud Security Posture Management (CSPM) zijn beide essentiële onderdelen van de beveiliging van de cloud, maar ze richten zich op verschillende aspecten van de cloudomgeving. CSPM (Cloud Security Posture Management) verbetert de zichtbaarheid van organisaties in cloudomgevingen, waardoor resources kunnen worden geoptimaliseerd, misconfiguraties kunnen worden geïdentificeerd en de naleving van wettelijke normen kan worden gehandhaafd. Deze tool is van groot belang bij het voorkomen van potentiële beveiligingsinbreuken als gevolg van onjuiste configuraties. Aan de andere kant richt CIEM (Cloud Infrastructure Entitlement Management) zich op het beveiligen van cloudrechten en het beheren van de toegang tot kritieke cloudmiddelen en -bronnen. Het zorgt ervoor dat toegangsrechten strikt worden afgestemd op het principe van de minste privileges, waardoor het risico op onbevoegde toegang en gegevensinbreuken wordt geminimaliseerd.