SUE » Chef

Chef

Progress Chef (beter bekend als Chef) biedt opensource software voor het implementeren en managen van grootschalige IT-automatisering in elke omgeving; van hybrid cloud tot multi cloud. Chef bevat alle resources die nodig zijn om bedrijfsbrede automatisering uit te rollen. Zo kunnen gebruikers in de hele organisatie samen automatiseringen creëren, delen en beheren. De voordelen? Meer snelheid en consistentie, minder handwerk en fouten.

Met 25 jaar IT-ervaring en gecertificeerde Chef Open Source experts is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of hands-on ondersteuning bij Chef vraagstukken.

Chef Prijslijst

Van Chef is zowel een opensource versie als een Chef Enterprise variant beschikbaar (Chef Enterprise Automation Stack). Benieuwd naar de verschillen, de voordelen of de kosten? Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de scherpste prijzen. We delen ze graag met je, dus neem gerust contact op!

Chef Support

Wil je meer weten over Chef? Heb je specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze automation-tool? Of ben je op zoek naar een goede partner die je helpt om het maximale rendement te halen uit de vele mogelijkheden van Chef Open Source? Neem dan vrijblijvend contact met SUE op door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.