Certified AWS Solutions Architect

Onze AWS Certified Solutions Architect Professionals zijn jouw gegarandeerde experts in het ontwerpen, implementeren en evalueren van applicaties opAWS binnen uiteenlopende, complexe eisen. Als jij op zoek bent naar een uitstekende partner met AWS Certified Solutions Architect Professionals, leer ons dan kennen en praat vandaag nog met een van AWS Architects.

AWS Certified Architect

Elke AWS Professional heeft meer dan drie jaar hands-on ervaring met het ontwerpen en implementeren van cloud architectuur op AWS. Wat kan jij verwachten bij het werken met SUE?

  • Bekendheid met AWS CLI, AWS API’s, AWS CloudFormation sjablonen, de AWS Billing Console, de AWS Management Console, een scripttaal en Windows- en Linux-omgevingen.
  • Het bieden van best practice-richtlijnen voor het architectonisch ontwerp voor meerdere applicaties en projecten van de onderneming, evenals de mogelijkheid om zakelijke doelstellingen in kaart te brengen op toepassings-/architectuurvereisten.

  • Beoordeel en evalueer vereisten voor cloud applicaties en doe architecturale aanbevelingen voor implementatie, implementatie en provisioning van applicaties op AWS.
  • Uitstekend ontwerp van hoogwaardige hybride architectuur met behulp van belangrijke AWS-technologieën (bijv. VPN, AWS Direct Connect) en een continu integratie- en implementatieproces.

Met een ruim team van gecertificeerde experts zorgen we ervoor dat bedrijfsapplicaties en bedrijfsprocessen naadloos in elkaar overgaan in de cloud.

AWS Architect Expert

Onze experts hebben uitgebreide expertise op het gebied van cloud, automatisering, containerisatie, architectuur en DevOps. Deze expertise is getest door middel van professionele certificering en praktijkervaring bij gerenommeerde bedrijven.

Lees meer over onze gecertificeerde AWS Solutions Architect. Praat met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw toegewijde partnerspecialist in Red Hat.

Our Certified AWS Solutions Architect is ready for your challenges

Ontdek jouw mogelijkheden met SUE & AWS. Neem gewoon contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, project en prijs. Of leer ons kennen, en maak snel een 1-op-1 afspraak en vraag ons gewoon alles. SUE biedt altijd de beste oplossing in jouw volgende stap met AWS, Cloud & IT.

AWS Prijslijst Download
Praat met een expert
Certified AWS Solutions Architect hire, prices and services