AWS cloud specialist

AWS cloud specialist

Sue zoekt ervaren AWS cloud specialisten met aantoonbare kennis die uitdaging niet uit de weg gaan.

Jouw werk als AWS cloud specialist bij Sue
Als AWS cloud specialist help je onze klanten bij het ontwerpen, inrichten, uitbreiden, en optimaliseren van hun AWS cloud diensten. Dit gebeurt zowel op project- als consultancy basis.

Je zet jouw skills en kennis in bij klanten als ING, Bol.com en Thales. De werkzaamheden zijn divers. Zo begeleid je klanten die de stap naar public cloud nog moeten maken, maar ondersteun je ook klanten die al succesvol gebruik maken van de public cloud. Aan veelzijdigheid geen gebrek!

De gebruikte AWS-producten en -diensten verschillen per klant, maar EC2 is zeker een grote gemene deler. Daarnaast zul je veelvuldig aan de slag gaan met onder andere S3, EKS, ECS, RDS, DynamoDB, Lambda, Route53, ELB, CloudWatch en CloudFront. Verder zijn ook CloudFormation, Terraform en Ansible belangrijke tools bij het uitvoeren van je werk. Voor optimale flexibiliteit hanteren wij bij Sue en onze klanten een Agile werkwijze. 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met IT-infrastructuur.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten en/of beheren van AWS-omgevingen en -oplossingen.
  • Je bent gecertificeerd op AWS Associate niveau (AWS Professional niveau is een pré).
  • Je hebt ervaring met tooling als CloudFormation, Terraform en Ansible.
  • Je hebt ervaring met containertechnologieën, zoals Docker en Kubernetes.
  • Je hebt ervaring met Linux en bent niet bang om te werken op de commandline.
  • Je hebt ervaring met en kennis van networking (IPv4, IPv6 is een pré).
  • Je hebt ervaring met scripten en/of programmeren.
  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau.
  • Je communiceert goed en makkelijk en bent een echte teamplayer.

Jij staat centraal
Wij denken in de eerste plaats altijd aan jou. Bij het kiezen van een opdracht houden we bijvoorbeeld rekening met je leerdoelen, je belangstelling en je reisafstand. Ook investeren we veel in je ontwikkeling. Wij geloven namelijk dat het belangrijk is om je als specialist altijd te blijven ontwikkelen. Je krijgt begeleiding en ondersteuning vanuit de Technisch Fieldmanagers en hebt natuurlijk 130 andere specialisten om mee te sparren en kennis uit te wisselen. Verder krijg je tien betaalde studiedagen per jaar en organiseren we wekelijks studieavonden voor een fijne leeromgeving. Daarnaast organiseren we verschillende in-house workshops, trainingen en lezingen om kennis en inzichten te delen met de meer dan 130 Sue specialisten.

Dit bieden we
Naast een uitstekend salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden, krijg je een lease auto (verschillende opties), een premievrij pensioen, collectieve zorgverzekering en alle benodigdheden om je werk goed te kunnen doen – ook thuis. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technische spullen en bellen en surfen op onze kosten. 

Zin in deze uitdaging? Kom kennismaken of stuur je cv naar Julia. Je kunt Julia ook bellen of berichten via +31655689732.