Afstudeerstage ICT

Afstudeerstage ICT
Ben jij een super techie en hou je van uitdaging? Zie jij jezelf al werken met de tofste technologieën en wil je alles leren van onze Cloud Native experts? Dan is een stage bij Sue iets voor jou! 

Aan de slag! 
Bij Sue werk je met de modernste technieken en ga je meebouwen aan hét ‘next generation’ Cloud Native platform. Binnen dit Cloud Native platform komt elk aspect van IT om de hoek kijken. Interessante onderzoeksvragen zullen antwoord gaan geven op ‘echte’ Cloud Native dilemma’s. Je gaat aan de slag als researcher of engineer in een team van gedreven ervaren professionals, young professionals en afstudeerders en leert alle ins en outs van onze Cloud Native Experts. Wij werken agile en je krijgt de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Technieken waarmee je aan de slag gaat bestaan uit elke mogelijke technologie die je maar kan bedenken uit het CNCF Landscape, zoals bijvoorbeeld Terraform, Kubernetes, AWS, Gitlab, Elastic (Cloud) of Cilium CNI. Wellicht bedenk jij bij het zien van al deze gave technieken je eigen onderzoeksvraag. We staan open voor jouw creatieve ideeën voor innovatieve en voor Sue relevante onderwerpen. Je kunt ook aan de slag met één van de volgende onderwerpen:

  •  Hoe bouw je een cloud bootstrapper met de Terraform CDK?
  • Ontwikkel jij met ons een (opensource) tool om binnendringers buiten te houden in ons Cloud Native platform?
  • Bepaal jij voor ons welk Content Delivery Network het beste paste bij ons Cloud Native platform?

 

Tijdens zijn afstudeerstage vanuit de HBO ICT-opleiding Cyber Security & Cloud onderzocht Paul het Atlassian-portfolio. (Intussen is het portfolio veranderd en levert Atlassian helaas alleen nog maar SaaS.) Het doel van zijn onderzoek was om opensource alternatieven op de Atlasssian-software te vinden. Paul focuste zich op de meest nuttige Atlassian-producten voor software-ontwikkelaars. Hij stelde een combinatie voor van o.a. Zammad, Cachet, GitLab en Keycloak. Voor zijn proof-of-concept maakte hij gebruik van containerisatie met Docker. Zijn eindconclusie was dat Atlassian toch wel een erg mooi product had waar je niet snel tegenop kan met losse tooling. Paul rondde zijn stage hiermee succesvol af en stroomde door naar het technisch traineeship om zich verder te verdiepen in Linux en cloud-technieken. Inmiddels werkt hij als engineer bij Sue!

Wie ben jij? 
Je bent een technische HBO student in de richting van ICT en opzoek naar een afstudeerstage en misschien ook wel je potentiële werkgever. Jij wilt graag nieuwe dingen leren, je werkt graag zelfstanding, durft initiatief te tonen en jij wilt jezelf verdiepen in de nieuwste technologieën. 

Wat wij jou bieden?
Sue biedt een mooie stagevergoeding, maar daarnaast ook een omgeving waarin je heel veel kunt leren. Je krijgt van Sue veel creatieve vrijheid in een relaxte werkomgeving met veel ambitieuze engineers om je heen die graag kennis delen en elkaar helpen. Ook kun je dagelijks genieten van vers fruit en de beste koffie van onze barista. Tot slot hebben we de intentie om afstudeerders na het goed afronden van hun studie een interessante loopbaan aan te bieden. 

Wat doet Sue?
Sue is een high tech bedrijf. Cloud Native technologieën vormen de kern van onze organisatie. Onze Cloud Native experts volgen de nieuwste technische ontwikkelingen en willen zich altijd verbeteren en verdiepen in nieuwe technologieën of interessante tech toepassingen!

Maak jij een vliegende carrièrestart? Bel of bericht Julia via +31655689732 of sollicitaties@sue.nl.